Fleksibelt og rimelige bildebyrå

Scandinavian Stockphoto er et lavpris-bildebyrå som ble startet i 2004 med base i Sandnes. Vi tilbyr over 5 millioner bilder til salgs til konkurransedyktige priser, fra kr 19,90 til kr 99 per bilde. For din bekvemmelighet som kunde, tilbyr vi et kreditsystem der du kjøper et antall kreditter som gir deg rett til å laste ned ett bilde når det passer deg. Vennligst merk at nedlastingen må skje innen de neste to årene etter kjøpet.

Dersom du planlegger å bruke rundt 50 bilder i løpet av to år, kan du kjøpe en pakke med 50 kreditter til kr 1595, noe som tilsvarer kr 31,90 per bilde.

Vår prismodell er skreddersydd for bedrifter med et variert behov for bilder gjennom året. Vi skiller oss fra mange av våre konkurrenter ved å ikke påtvinge deg et månedlig krav om nedlasting eller et løpende abonnement som automatisk trekker penger fra betalingskortet ditt. Hvis du for eksempel trenger mange bilder i april, men bare ett til to i måneden resten av året, tilbyr vår bildebank den perfekte løsningen for deg.

Ta en titt på vår prisliste og bestill nå. De fleste kunder velger å kjøpe 10 bilder.

Våre bilder er tatt av profesjonelle fotografer fra hele Europa. Her er noen av våre favorittfotografer:

Populære kategorier

Arbeidsliv
Arbeidsliv
Familie
Familie
Transport
Transport
Kommunikasjon
Kommunikasjon
Folk
Folk
Ferie
Ferie
Trening
Trening
Folk i naturen
Folk i naturen
Fjorder
Fjorder


Scandinavian Stockphoto AS

e-mail:

Cookies are used on this web page
A cookie is used to hold information which allows our website to recognise your account.


We have been selling stock photos for more than 20 years!Scandinavian Stockphoto AS 2004 - 2024. Support, feedback or orders: